Get to the ROOT of your Wellness

 Cure the causes

Join us on WhatsApp Group

Click for more on products

Clean Slate
Clean Slate
detoksifikon dhe deacidon në mënyrë sistematike, pasive dhe qelizore nga bakteret, viruset, kërpudhat, toksinat, substancat radioaktive, mikroplastikët, toksinat e të gjitha llojev
Zero-In
Zero-In
ndalon proceset e stresit biokimik, aktivizon funksionet e trurit dhe energjinë e jetës dhe balancon ekuilibrin e hormoneve
Restore
Restore
rikthen qelizat dhe organet e dëmtuara dhe forcon murin e zorrëve, që të absorbohen vitaminat dhe Mineralet
Natural Barrier Support
Natural Barrier Support
është përforcuesi i sistemit imunitar për kohë sfidash të mëdha dhe për sezonin e ftohtë (të ftohtë, afër, me erë) ose kur sistemi imunitar është i dobët.
Give Me Back My Youth
Give Me Back My Youth
Një perzierje e patentuar e kolagjenit dhe kolostromit. Ajo ndihmon në kthimin e procesit të plakjes duke përforcuar barierat e lëkurës, mushkërive dhe zorrëve, rindërtuar mikrobjominë dhe aktivizuar shëndetin celular për të foruar sistemin imunitar të trupit të plotë.
Immune Defense Shield
Immune Defense Shield
Vitamina, minerale, flavonoide dhe enzime që bashkëpunojnë për të mbajtur integritetin e ADN-së dhe siguruar funksionimin e qelizave. Përfshin, midis të tjerave, β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD+), vitaminën C, D, K2 dhe mineralet e gjurmëve OmniMinTM AC.
ReLive Greens
ReLive Greens
Fillon në zorrë, në murin e zorrëve të riparuar nga Restore, krijon mikrobiomën e duhur për shfrytëzimin dhe përthithjen optimale të lëndëve ushqyese. Furnizon trupin me të gjitha substancat e nevojshme jetësore, prebiotikë dhe probiotikë.
Face Lift
Face Lift
Një produkt për kujdesin e lëkurës. Face Lift përbëhet nga një formulë e patentuar, e bazuar në sekrete të biznesit dhe teknologji inovative. Është një bazë e çajite të gjelbër dhe të bardhë, e futur në një perzierje të ekstrakteve natyrale të frutave dhe gjetheve të aloe veres.
Pucker Performance
Pucker Performance
Ky balsam i buzeve inovativ ofron volum për buzët dhe përmirëson pamjen e tyre. Përdorimi i vajit të mente dhe substancave të tjera natyrale i jep këtij balsami lëng për buzë dhe i bën ato të buta. Njëkohësisht, ka një shije të shkëlqyeshme.

Dr. Christina Rahm is a mother, wife, artist, international scientific leader, spokesperson, formulator, inventor and patent writer. She holds a Master’s in Science, as well as, multiple doctorate degrees and post-graduate degrees in various areas of science and humanities.

Dr. Christina Rahm stands out amongst her peers. Her postgraduate work includes nanotechnology, bioscience, engineering and nutritional wellness. She has researched and lectured globally at the most respected medical institutes, in addition to extensive work as a consultant with nation-states. Her accomplishments as a medical, clinical, and research scientist speak for themselves. Today her focus is on the pharmaceutical, nutraceutical, biotechnology, and environmental sciences industries. As a humanitarian her focus is the empowerment of people worldwide. She believes innovation in math and sciences can only be fully achieved if both the creative side and the arts are collaborative.

Dr. Christina Rahm

Rootbrands CEO

Erika West 

"Shëndeti nuk është gjithçka, por pa shëndet, gjithçka është asgjë."

Erstelle Funnels in wenigen Minuten!

Deine Seite? Reaktiviere deinen Account um diesen Banner zu entfernen.
Mehr erfahren